Compleet vernieuwd Boekhoudpakket!


Johan - Boekhoudpakket voor MKB

Het Boekhoudpakket voor de Startende Ondernemer is compleet vernieuwd! Boekhouden gaat nu nog sneller, het risico op fouten is drastisch verminderd en u hoeft nóg minder te doen voor uw aangiftes omzetbelasting. Naast een paar andere prachtige features heeft het Boekhoudpakket ook een nieuwe naam: Johan! Lees hier alles over de verbeteringen van het nieuwe boekhoudpakket. 

In 2010 werd het Boekhoudpakket voor de Startende Ondernemer tot leven gewekt. Nu vier jaar later was het hoog tijd voor een update. Hier een korte samenvatting van de nieuwe functies en verbeteringen. Gebruikt u het oude Boekhoudpakket nog? Dan zijn er voor u speciale deals beschikbaar. Ook bestaat er een mogelijkheid de aanschaf waarde van Johan terug te verdienen!

Verbeteringen 2014

Willekeurig invoeren van debiteuren / crediteuren zonder op de datum te letten.
Automatische BTW berekening
– Ook inclusief BTW invoeren voor uw crediteuren (handig!)
Betaalstatus bijhouden van debiteuren / crediteuren.
– Snelle overzichten per kwartaal met 1 druk op de knop. 
Zelfde bestand zonder aanpassingen voor meerdere jaren te gebruiken!

BTW aangifte aangepast aan huidig opgaaf programma: nog steeds in 5 minuten aangifte doen!

 

Debiteuren / Crediteuren invoeren met Johan Boekhoudpakket
Sneller invoeren, BTW bedragen automatisch berekend.

Kwartaal overzicht met 1 druk op de knop.

Kwartaal overzicht met 1 druk op de knop.

Boekhoudpakket Johan - meerdere jaren te gebruiken

Johan is voor meerdere jaren te gebruiken zonder iets aan te passen!

Johan - BTW aangifte-overzicht

Johan toont u exact de bedragen die u nodig heeft om in vijf minuten aangifte omzetbelasting te doen.

Buiten de verbeteringen bied Johan u meer inzicht in uw financiën met een aantal nieuwe functies:

– Huidig status overzicht
Schatting van uw jaarlijkse winst en af te dragen inkomstenbelasting, zodat u voorbereid bent!
Kleine ondernemersregeling berekening. 

– Automatische jaarrekening: hoe zijn de kosten van uw bedrijf verdeeld?

Johan - Huidig Statusoverzicht

Snel overzicht hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Inclusief een schatting voor uw aangifte inkomstenbelasting!

Johan - Jaarrekening Crediteuren

Inzicht in de uitgaven van uw bedrijf, zodat u op de cijfers kunt sturen!

Risico op fouten verminderd. 

In Johan hoeft u nooit regels in te voegen, zelf totalen te berekenen of data te verplaatsen. Ook zijn alle belangrijke formules verstopt op een apart tabblad. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken de werking van het programma te verstoren. De kans op fouten met het werken van excel is dan ook teruggebracht tot bijna 0%!

Johan - Verstopte formules

Alle belangrijke berekeningen worden gedaan op een vergrendeld tabblad. Zo kunt u de werking van het programma nooit verstoren!

Bekende functies verbeterd aanwezig. 

Natuurlijk kunt u nog steeds uw kas registratie doen, en afschrijvingen van uw investeringen berekenen. Ook deze onderdelen zijn makkelijker en overzichtelijker gemaakt. Grote investeringen worden bijvoorbeeld automatisch bij uw Afschrijvingen geplaatst. Nu het bestand voor meerdere jaren te gebruiken is, hoeft u ook hierbij niets meer aan te passen als het nieuwe jaar begonnen is. Makkelijk toch?

Johan - Kas registratie

Alle bestaande functies verbeterd aanwezig.

Deals voor bestaande gebruikers

Gebruikt u het Boekhoudpakket voor de Startende Ondernemer al een tijdje? Of heeft u deze net aangeschaft? Dan hebben we voor u een speciale aanbieding! Ook bieden we u de mogelijkheid de aanschaf-waarde van uw boekhoudpakket terug te verdienen!

Johan kost normaal € 29,95 ex. BTW. Heeft u het Boekhoudpakket vóór 2014 aangeschaft? Dan bieden we u Johan aan als update voor slechts € 9,95 ex BTW! U krijgt van ons binnenkort een email met uw kortingscode opgestuurd. 

Heeft u het Boekhoudpakket in 2014 aangeschaft? We willen niet dat u naast het net vist, en sturen u Johan dan ook gratis en voor niets op. Houd uw e-mailbox in de gaten!

Johan - Gebruikers

Verdien Johan Terug!

Wist u dat u Johan ook kunt terugverdienen? Als Johan u bevalt, heeft u vast relaties die ook graag Johan willen hebben. Beveelt u ons aan, dan krijgt uw relatie 10% korting, en belonen wij u met een tientje!

Dus.. Verdien ik geld met het aanraden van mijn boekhoudpakket?!
Jazeker. Wij geloven dat u als gebruiker onze beste stem van Johan bent. Ook bent u ons beste oor, gezien u zich ongetwijfeld vaak bevindt tussen collega ondernemers. Bent u tevreden met Johan en beveelt u ons aan, waarom zouden we u dan niet belonen? En aan de andere kant: als je toch moet boekhouden, kunt u er net zo goed iets mee verdienen!

Binnenkort krijgen alle bestaande gebruikers van het boekhoudpakket en Johan een mail over de werking hiervan. Bent u nieuw? Dan vindt u de instructie in uw Boekhoudpakket van Johan.

Psst… volgens mij kun je zo meer geld verdienen dan de aanschaf-waarde..!

En dat klopt nog ook! Zelfs als u uw pakket heeft terugverdiend, ontvangt u nog steeds 30% over de opbrengst van iedereen die u een pakket van Johan aanraad. Makkelijk verdiend, zoals Johan het altijd zegt!

Kortom, een hoop verbeteringen, nieuwe functies en mooie deals. Bestaande gebruikers krijgen binnenkort een email met alle informatie. Neem voor meer informatie een kijkje op http://www.mijnjohan.nl

Boekhouden is nog nooit zo leuk geweest. 

 

Michiel

 

Bekijk ook:
Zelf in vijf minuten aangifte omzetbelasting doen. 

Meer informatie:
http://www.mijnjohan.nl

 

1 comments

Plaats een reactie