Dit ben ik

Drie jaar lang leefde ik als een koning in de oostenrijkse, franse, zwitserse en italiaanse bergen. Elke dag snowboarden, nieuwe dingen ontdekken en avonturen beleven met vrienden. Wat een leven!

Dit leven had wel een prijs : wonen in een kamertje van 3 x 2 met een hospita, het grootste gedeelte van de week lesgeven en elke zomer weer op zoek naar een nieuw vakantiebaantje voor een paar euro per uur.

Na drie jaar werd de prijs me te hoog en ging ik op zoek naar een andere manier dit leven te leiden.
Snel ontdekte ik dat een studie en een doorsnee baan hier niet voor ging zorgen : hoe kan je elke dag je dromen beleven terwijl je 40 uur voor een ander werkt?

Dit blog is gewijd aan een nieuwe reis, op zoek naar het echte leven van een koning, met een paleis op elke mooie plek en genoeg goud in de kluis om m’n acht toekomstige kinderen minstens drie keer per jaar nieuwe schoenen te kunnen geven…

10 comments

 1. Beste Michel,

  Ik heb Johan aangeschaft en ben er blij mee, precies wat ik zocht als startend ondernemer.
  Ben nu ook bezig mijn eerdere “papieren boekhouding” over te zetten, maar ik stuit op iets wat ik niet goed kan verwerken…. namelijk een naheffing van de invoerrechten van een bestelling in het buitenland. De Douane-factuur is dus (zeg maar) 100% BTW en de factuur van de leverancier was ex BTW.
  Het probleem zit ‘m nu vooral in het feit dat de factuur van de leverancier eind 2015 was en de BTW cq invoerrechten heffing in januari 2016.

  Het liefst zou ik een mogelijkheid hebben om 100% BTW in de geven, dan kan kan ik alles netjes boeken op de juiste betalingsdata.

  Ik hoop van je te vernemen.

  Groetjes,
  Annette

  Like

 2. Beste Michiel

  In januari heb ik je op verschilende adressen @mijnjohan.nl een email gestuurd ivm de BTW aanpassing die doorgevoerd is, kun je daar even op reageren svp

  mvrgr

  John

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s